handdator

Visa fullständig version : mandelblad



2009-10-12, 12:54
behöver man mandelblad om man har shrimpsoil?
mvh Clas på PS

Johnny Wong
2009-10-12, 15:44
Jag har brukar ha i några blad så räkor och snäckor har nåt å mumsa på.

Raeker
2009-10-12, 15:49
Det fungar säkert lika bra med Ekblad.
Tror inte att du måste ha mandelblad när du har Shrimpsoil .

2009-10-12, 16:44
jag fick av rene när jag köpte soil så jag kan ju lägga i en liten bit då och då. bara det inte sänker KH och pH ännu mer?