Räkor

 1. Nya Räkor!

  Nu har jag (också) införskaffat mig några blå tiger. Och jag är käääär! De är så otroligt fina! Nu hoppas jag bara att de kommer trivas hos mig! Än så länge får de bo i en nano-burk på bara 10 l. men om de trivs och det blir bebbar, ska de få bo i mitt "gamla" CR akvarium. Där har CR trivts väldigt bra, så hoppas detsamma för mina tigrar.  Idag ska jag koka hönsmat - snäckskal som jag köpt, allt ...

  Uppdaterad 2011-03-04 klockan 15:33 av Renee

  Kategorier
  Räkor
 2. Räkor igen!

  Fixade ju till insuget till filtret med myggnät och så, men körsbären vill inte! Alla är borta sen länge (tror jag i alla fall, har en jätte javaormbunke windelöv), men chrystal red finns! Vill ha KÖRSBÄR också! Så i förra veckan hittade jag billiga körsbär (såg något unga ut, men fullt friska) på en affär, och de fick flytta in till crystal black i 54 l. Idag hittar jag ingen! IGEN!

  Fattar inte... Ska inte körsbären vara "de enklaste" av räksorterna? Nu har jag i alla fall ...
  Kategorier
  Räkor
 3. Körsbär

  Alltid är det nå´t...

  Skaffade ett gäng fina, röda körsbär för några veckor sedan (ihop med ett mindre gäng cristal red) och var så glad!!! Riktigt fina till ett bra pris!

  Hem och ner i ett Juwel möbelakvarium på 125 l (tror jag...) som är som perfekt för räkor, trodde jag...

  Hittade inte ett endaste körsbär här om dagen! CR fanns där! Vad hade hänt???

  Filtret gick, tempen låg OK (ca 24-25), kollade vattenvärden: surt, som jag ...
  Kategorier
  Räkor
 4. Räkor

  Happy Räka!
  Vilken fart det blev på mina black crystal idag! Och även mina äpplen ser piggare ut Förut fick jag leta för att se någon räka, nu går de runt och simmar runt och håller på som räkor ska! Jag har suttit och tittat och det verkar inte strömma för mycket som jag faktiskt var lite rädd för. När en räka simmar så kommer den dit den ser ut att vara på väg och blir inte bara "bortspolad". Skoj!!!

  Jag tröttnade på mitt gamla, begagnade eheim filter. Det var ...
  Kategorier
  Räkor