magnus

Ny på redbee, nygammal på blogg

Betygsätt det här inlägget
Hejsan!

Jag gick med här för någon dag sedan, och nu börjar jag hitta lite mer på redbee.

Min blogg kommer att handla både om mitt akvarie intresse, och vardagliga saker som händer mig.
Just nu är jag pappa ledig och är hemma med min ett åriga son, Albin. Det blir jag tom 30 Juli. Albin kommer denna blogg garanterat att handla om någon/några gånger. Han är med mig ständigt, och får därmed också finna sig i att följa pappa till hans akvarielokal. Att den sen ligger mitt emot Öppna förskolan, är inte helt fel.

Jag har ett gäng Guppy och kardinaltetror bla i lokalen, och jag ser han följer dom med blicken.
Jag vill naturligvis föra över mitt stora intresse på honom. Sen får tiden visa om han nappar på den inviten.

Fisk!!! Jag tog upp intresset sent i livet. Nu är jag mycket glad åt denna härliga hobby. Favoriten är nog ancitrus malen. Det är en riktig överlevare tycker jag.

Av sekreteraren i vår förening, fick jag en påse crystal red, och jag blev ganska fort mer nyfiken på räkorna. Ville veta mer om hur man får dom att trivs allra bäst i ett akvarium.
Ett kvitto är om dom förökar sig, det är ialla fall min tro.
Sen har jag hellt nyligen skaffat mig gula räkor.

Tills vidare kommer jag att hålla mig till de två sorterna. Men sen vet jag inte om det räcker med bara två sorter . Det lär bli tomma burkar framöver i lokalen, och jag tycker att tomma burkar är tråkiga burkar.

Sköt om er, vi ses
Magnus

Skicka "Ny på redbee, nygammal på blogg" till Digg Skicka "Ny på redbee, nygammal på blogg" till del.icio.us Skicka "Ny på redbee, nygammal på blogg" till StumbleUpon Skicka "Ny på redbee, nygammal på blogg" till Google

Taggar: Ingen Lägg till/redigera taggar
Kategorier
Okategoriserat

Kommentarer